7 Ekim 2009 Çarşamba

HAYATA YENİDEN MERHABA



Değerli Dostlarım;


Bir kısmınızın duyduğu ve bir kısmınızın da yeni duyacağı bir haberi paylaşayım sizlerle.


Ramazan Bayramının 1.günü çoçuklarımla bayram ziyaretinden yürüyerek evimize dönerken kaldırımda aniden bir motosikletli çıkıyor önümüze.Hızı tahminen 100-120 arası.Üstelik direksiyon hakimiyeti yok.Bir sağa bir sola zikzak çizerek ilerliyor.


Önümüze çıkmasıyla önce hanımıma ve elinden tutan 9 yaşındaki küçük kızım Yağmur Sinem'e çarpıp onları etrafa savurduktan sonra bana önden çarparak ağır şekilde yaraladı.


Şükür hanımım ve kızım ufak sıyrıklarla atlattılar kazayı.Bu arada şu an intörn doktor (Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi)olan kızımız Gül 'de bayram tatili nedeniyle yanımızdaydı.Hemen soğukkanlılıkla ilkyardım müdahalesini yapıp, beni karga tulumba arabaya atmalarını engelledi ve ambulansın gelmesini sağladı.Beni acilen Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar.Hayati tehlikenin olması sebebiyle hemen Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildim.


Fakülte hastanesinde acilen ameliyata alındım ve kaza esnasında mesane bölgesinde oluşan yırtık ameliyatla düzeltildi.Vucudumun diğer kısımlarındada yaralanmalar oluşmuştu.9 gün hastanede yatarak tedavi gördüm ve 20 gün istirahatle taburcu oldum.Şu an evimde istirahat ederek hızla iyileşiyorum.


Olayı duyan yakın ve uzaktaki akraba ve dostlarımızın geçmiş olsun dilekleri ve dualarıyla şükür şu an yeniden aranızdayım.


Evet hayata yeniden merhaba diyerek yeni bir başlangıç yapmış olduk.Bu esnada benim yanlız olmadığımı hissettiren,büyük moral kaynağı olan,telefonlarıyla,yorumlarıyla ve uzaktan dualarıyla bana ulaşan ulaşamayan siz değerli dostlarım hepinizden Allah Razı Olsun diyor ve Allah hiç kimeye böyle acılar yaşatmasın dileklerimi sunuyorum.


Bu arada arılara olan sevdam da dostlarım tarafından bilindiğinden yorumlarıyla ve verdikleri ilhamla beni şiir yazmaya celp ettiler. Bu duygu ve düşüncelerimle yazmış olduğum şiirimle sizlere ve hayata yeniden merhaba diyorum.
Kalın sağlıcakla.



ARICININ DUASI


Ulu Tanrım senden niyazımız odur ki
Bizi arımızdan ,karımızdan ayırma.
Onlarsız dünya hep zindanımız olur ki
Bizi arımızdan ,karımızdan ayırma.



Onlar bizim başımızın her an baştacı
Onlar bizim yanan gönlümüzün ilacı,
Onlarsız hayat çekilmez acımı acı
Bizi arımızdan, karımızdan ayırma.



Bahçemizde arımız ,evimizde karımız,
Arkamızda dağ olur, bahçemizde bağımız,
Bal akan dilleri olur bizim kârımız
Bizi arımızdan, karımızdan ayırma.



Oğul verirler severiz oğlumuz gibi,
Dolaşıp dururlar nazlı kızımız gibi,
Balları sanki hanımın dilleri gibi
Bizi arımızdan, karımızdan ayırma.



Arıbeyi şükreder hep verdiklerine,
Kavuşturdun yine şükür sevdiklerine,
Bir ömür böyle geçsin dileklerimle
Bizi arımızdan,karımızdan ayırma.



Hüseyin İSPİRLİ
04.10.2009/BAFRA


SAYGILARIMLA

9 yorum:

  1. TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DİYEREK,AĞZINA DİLİNE VE BEYNİNE...TÜM VÜCUDUNA SAĞLIK..ARICI 07 ANTALYA

    YanıtlaSil
  2. Sayın İspirli geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimi yineliyorum.Aramızda görmekten çok mutlu oldum,Sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  3. Cok gecmis olsun huseyin abi bu talihsiz kazadan haberim yoktu simdi ogrendim insallah eski sagligina doner hayata dahada canli devam edersin hayata hepimizin basina gelebilecek seyler kaza allah cumlemizi kaza ve belalardan korusun insallah gecici rahatsizligi atlatip eski sagligina doner ve aramizda sohbet ederiz tekrar cok gecmis olsun

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun.İnşallah tez zaman da eski sağlığınıza kavuşursunuz.Ayrıca şiirinizde çok güzel olmuş.Yüreğinize ve kaleminize sağlık.Allah acil şifalar versin.Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  5. Huseyin bey geçmiş olsun
    Arıların peşine dağlardaidim haberim yoktu Allah korumuş sakatta kalabılırdın. şunu ünütmamak lazım kaza Allahtan gelen birşey sabretmek lazım seni o ve motorsıkletı aynı anda orda birleştıren kim.

    YanıtlaSil
  6. Hüseyin abi;çok ,çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah:Haberim olmuş olsaydı bir hafta önce iki sefer samsundan geçtım muhakkak ziyaret etmeden geçmezdim,abi arılarla olan yeni hayatının tüm sevdiklerinle huzurlyu ve kazasız geçmesi dileklerimle,sağlıcakla kal.

    YanıtlaSil
  7. That is a terrible accident. I hope you all make a swift and complete recovery. (Google Translation :)

    YanıtlaSil
  8. Değerli Arıcı Dostlarım;
    Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.
    Sağolun,varolun.
    Ben tamamen iyileştim.
    Kırılan ve dökülen dişlerimizide yapay dişlerle değiştirdik.
    Şu an hiç bir sıkıntım kalmadı.Endişe etmeyin daha. Bende sizlere kazasız ve sağlıklı günler geçirmeniz dileklerinde bulunuyorum.
    Hepinize selam ve saygılarımı gönderiyorum.

    YanıtlaSil

aricilar icin chat penceresi